به گزارش همشهری آنلاین، غلامرضا صنعتگر در واکنش به حملات نیروهای صهیونیستی آمریکایی به کشورمان و شهادت حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب و جمعی از هموطنانمان اظهار کرد: داغ عروج ملکوتی رهبر شهیدم و خانواده معززشان و هموطنان بیگناه و طفلان معصوم مینابی که یادآور صحنه کربلاست و عاشورای زمانه است فقط با نابودی اسرائیل التیام میبخشد.
وی گفت: واکنش من هم همچون مردم داغدیده کشورم، انتقام از دشمنان است.
صنعتگر افزود: به تاسی از رهبر شهیدمان و رهنمونهایی که از ایشان به جا مانده در حال حاضر فقط و فقط اتحاد رمز سربلندی ایران است و هر جریان سیاسی که قصد تعدی به ذرهای از خاک مقدس سرزمینمان را داشته باشد با مشت آهنین ملت مواجه خواهد شد.
این خواننده موسیقی پاپ بیان کرد: وظیفه بنده هم جدا از این مردم نیست البته من با زبان هنر در قالب واژهها از این حرم دفاع میکنم.
خواننده قطعه «صبح فردا» به مردم در مقابله با جریانهای تجزیهطلب توصیه کرد: باید همگی در میدان حضور داشته باشیم و صحنه را خالی نکنیم و مثل همیشه دشمن را ناامید کنیم. بدون شک خون شهدای این خاک به ویژه خون قائدمان چراغ راه خواهد بود و مسیر را مشخص خواهد کرد.
غلامرضا صنعتگر سال گذشته اثری را با عنوان «برای این عشق میشه جنگید» با اشعار میلاد عرفانپور و محمدمهدی سیار، آهنگسازی و تهیهکنندگی خود و ویدئوی علی غیور تولید و به رهبر معظم انقلاب تقدیم کرد.
در حالی که تهران وارد مذاکرات جدی با واشنگتن شده بود، صبح نهم اسفند، آمریکا و رژیم صهیونیستی همانند دوره گذشته بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز و به چندین نقطه در شهرهای مختلف کشورمان و از جمله تهران حمله کردند.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حمله صبح روز شنبه رژیم صهیونیستی و آمریکا به شهادت رسیدند. همچنین نهم اسفندماه در حمله وحشیانه صهیونیستها به مدرسه ابتدایی دخترانه شجره طیبه در میناب استان هرمزگان، ۱۶۸ کودک جان خود را از دست داده و به شهادت رسیدند. این حادثه ۹۵ مجروح نیز برجای گذاشته است.
این حملات همچنان ادامه دارد و تاکنون یک هزار و ۲۳۰ نفر از هموطنان به شهادت رسیدهاند. عملیات «وعده صادق ۴» برای مقابله با حملات نیروهای صهیونیستی آمریکایی آغاز شده و تا شکست دشمنان استمرار خواهد داشت.
نظر شما